kakedesign.noNewsHøsten 2016

Høsten 2016

Hei hei alle sammen!

Siste innspurt av sommerens bryllupskaker står for tur og jeg gleder meg til å lage hver eneste en. Jeg føler meg så heldig som får lov til å være med å gjøre dagen deres vellykket! Tusen takk for alle oppdrag og rosende ord. Det varmer! På instagram og facebook, under navnet Kakedesign kan dere se bilder av kaker som er produsert av kakedesign.

Det IMG_4087er nok mange som har fått avslag på forespørsel om bestilling av kaker i år. Fortsatt har jeg begrensninger pga. skade, noe som også vil prege kapasiteten det neste halvåret. Derfor vil jeg anbefale deg som ønsker kake å være tidlig ute. Neste års bestillinger på både konfirmasjon og bryllupskaker, er allerede på vei inn.

Det er gjort noen begrensninger i meny og tilbud. Etter vurdering fra alle mine snille og gode kakesmakere, er dagens meny nå kun det beste av det beste! Noe for alle og enhver, både for store og små. Jeg håper dere blir fornøyd med dette!

Høstens nyheter!

  • Amerikanske cookies er på menyen! 1 gang pr. mnd. vil jeg ta i mot forhåndsbestilling på amerikanske cookies. Hvilke dager dette blir, vil publiseres her på hjemmesiden, facebook og instagram. Ta kontakt dersom du ønsker å være på sms-liste eller ønsker å bestille.
  • Nå har du som kun er på jakt etter å leie bryllupskakestativ, muligheten til å leie dette. Kakedesign har mulighet til å leie ut stativer i ulike fasonger og utseende, i 2, 3 og 4 etg. foreløpig. Blir det stor etterspørsel, er det mulig at kakedesign invisterer i flere og større stativer. Ta kontakt på mail.IMG_4092