Hurra for sommer og sol!

Nå nærmer sommern og bryllupskakesesongen seg. Allerede er det flere som har feiret vårbryllup på både solfylte og kanskje også våte dager. Jeg er sikker på at dere som allerede er gift i år har hatt en fantastisk feiring uavhengig av været.

Jeg er også i år så heldig å få lage bryllupskaker til flere flotte brudepar. Jeg er kjempetakknemlig. Bestillinger tikker inn, og det er ikke så veldig mange helger igjen med ledig kapasitet. Husk å være ute i god tid om du ønsker å bestille. Jeg har ferie i uke 25-26-31-32. Da tar jeg ikke i mot kakebestillinger. Ellers får jeg mange hendvendelser både, på mail, facebook og sms. Jeg prøver å svare dere alle.

Her er noen av bryllupskakene jeg har laget til inspirasjon. Ha en strålende sommer, håper vi får mange fine og varme dager fremover!

.IMG_4159IMG_4091

IMG_4157IMG_0602 IMG_0552 IMG_0553 IMG_0595 IMG_0598 IMG_0500