kakedesign.nobryllup NewsTilbud på prøvesmaking 20/3-16

Tilbud på prøvesmaking 20/3-16

Kjære alle kommende brudepar. Det går mot ny bryllupssesong og jeg er så heldig å få lage bryllupskakene til mange av dere som gifter dere i år. Jeg gleder meg til å ta fatt på alle oppdragene! I jakten på den perfekte kaken, er det mange som etterspør prøvesmakingshelg. I fjor på denne tiden, ble det holdt en svært vellykket prøvesmakingshelg, med mange fornøyde brudepar. Noen valgte kaker de aldri ville valgt dersom de ikke hadde vært med på dette. Det var veldig moro.

Dessverre har jeg vært sykemeldt på grunn av skade over en lang periode nå. Det har bidratt til begrensede muligheter til å ta i mot kakeoppdrag siste halvår, og det byr også på utfordringer de neste mnd. For å prøve å møte behovet for prøvesmaking, samtidig som jeg må ta hensyn til de begrensinger skaden min gir, ønsker jeg å tilby kaker til prøvesmaking dere kan ta med hjem å teste. Vi kan møtes igjen for samtale på et senere tidspunkt.

Det vil bli gjort klart kaker 20/3-16. Dere forhåndsbestiller prøvekaker, med henting denne dagen (evt. forhåndsbestille kaker, med avtale om å fryse ned for henting en annen dag). Pris: 200,- pr. pakke.

 

Meny:

  • Sjokoladekake med sjokoladefudgekrem og salte peanøtter.
  • Sjokoladekake med ett lag hvit og ett lag lys sjokoladekake
  • Lett Sjokoladekake med cappucinofromasj
  • Sukkerbrød med vanilje og bringebær
  • Sukkerbrød med jordbærfromasj og rørte jordbær
  • Vaniljekake med hvit smørkrem og friske bringebær
  • Glutenfri sjokoladekake med lys og luftig sjokoladekrem og friske bringebær
  • glutenfritt sukkerbrød med vaniljekrem, hakket melkesjokolade og blåbær

 

Alle kakene er inkludert i prøvepakken.

Husk å forhåndsbestille innen 15/3-16 på mail: m-arve@online.no eller tlf. 93889928

Jeg ser frem til å høre fra dere.

Vennlig hilsen Hege