Kjære kunde

Endelig, etter en lang karantene, har jeg med god hjelp av kjære søster Tonje og svoger Petter endelig siden oppe og går igjen. Tusen tusen takk for at dere er så hjelpsomme!

Det har vært en hektisk vår/ sommer, og jeg har vært så heldig å få lov å lage bryllupskaker til mange flotte brudepar. Jeg føler meg privilegert som får lov til å lage kakene deres, og har fått mange rosende ord tilbake. Det varmer! Ellers har jeg fått lov til å lage mange andre spennende prosjekter de siste månedene, både kaker til bursdager for store og små, dåpskaker, konfirmasjonskaker og kaker til andre selskaper. Tusen takk for at dere velger Kakedesign.

Jeg merker at interessen for kakedesignkaker øker og jeg får mange henvendelser på mail, sms og facebook. Tusen takk for at dere tar kontakt, jeg er ydmyk og takknemlig. Dessverre vil det bli noen endringer i tilbudet fra Kakedesign fra i høst. Som sykepleier går jeg nå opp i større stilling. Det innebærer at jeg vil ta i mot færre kakebestillinger, og det blir noe begrensinger i tilbudet. Oppdatert meny finner du under menyforslag. Det vil heller ikke være mulig å bestille spiselige bilder til eget bruk. Jeg oppfordrer alle kommende kunder å være ute i god tid når dere bestiller kaker. Siden kapasiteten er endret, vil kakedesign raskere bli fullbooket. Jeg gleder meg til å ta fatt på kommende prosjekter og ser frem til å høre fra deg.

Ha en fin kveld, vi høres:)